تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/26 - 19:28
کد خبر: 548675

در نامه تعدادی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد به رئیس هیئت نظارت بر تشکل‌های این دانشگاه در استان تهران مطرح شد؛

فعالیت برای تشکل‌های دانشگاه آزاد، دشوار شده است/ ابهام در نحوه اجرای آئین‌نامه‌ها

فعالیت برای تشکل‌های دانشگاه آزاد، دشوار شده است/ ابهام در نحوه اجرای آئین‌نامه‌ها

۱۳ تشکل دانشجویی دانشگاه آزاد تهران در نامه‌ای به رئیس هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد استان تهران، از بی‌سامانی‌ها در تأمین بودجه و اجرای غیر دقیق آیین‌نامه‌ها گلایه کردند و خواستار جلسه فوری برای حل موانع فعالیت‌های دانشجویی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در آستانه روز ۱۶ آذر، پس از تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت «فعال، پرتحرک و بانشاط» بودن تشکل‌های دانشجویی، ۱۳ تشکل دانشگاه آزاد استان تهران در نامه‌ای به فیروزفر، رئیس هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد استان، نسبت به تداوم موانع در مسیر فعالیت‌های دانشجویی اعتراض کردند. آن‌ها با اشاره به چالش‌های مالی حل‌نشده، ناهماهنگی در تخصیص بودجه و اجرای نامناسب آیین‌نامه‌ها در واحدهای مختلف، تأکید کردند که این رویه‌ها توان برنامه‌ریزی و فعالیت اثرگذار را از تشکل‌ها سلب کرده است. تشکل‌ها خواستار برگزاری جلسه فوری پیش از روز دانشجو شده‌اند تا این بی‌نظمی‌ها پایان یابد و هیئت نظارت، نقش حمایتی و قانونی خود را عملاً ایفا کند؛ نقشی که به گفته آن‌ها، امروز بیش از همیشه برای حفظ پویایی فضای دانشجویی ضروری است.

متن این نامه را در ادامه می‌خوانید:

جناب آقای دکتر فیروزفر 
رئیس محترم هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران 

همان‌طور که مستحضرید، تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، همواره کوشیده‌اند تا در چارچوب سیاست‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با الهام از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر ضرورت «پُرکار، پُرتحرک، امیدوار و دارای نشاط» بودن این تشکل‌ها، گام‌های مؤثری در عرصه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی بردارند.
در آستانه فرارسیدن ۱۶ آذر، روز تجلیل از مقام شامخ دانشجو، تشکل‌های دانشجویی واحدهای استان تهران با برنامه‌ریزی وصف‌ناپذیری در تلاش هستند تا فضایی پرشور و معنوی را در دانشگاه‌ها رقم بزنند. با این وجود، برای تحقق کامل این آرمان‌ها و همچنین ایفای نقش واقعی خود در طول سال، با چالش‌ها و موانعی روبرو هستیم که حل آن‌ها بدون مساعدت و رهنمودهای هیئت محترم نظارت استان، میسر نخواهد بود.

از جمله مهمترین چالش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱. چالش‌های مالی:
 وجود ناهماهنگی و چالش در تأمین و تخصیص به موقع منابع مالی ، که برنامه‌ریزی بلندمدت و اجرای فعالیت‌های کیفی را برای تشکل‌ها با دشواری مواجه ساخته است.
۲. اجرای آیین‌نامه:
 وجود برخی ابهامات و تفاوت‌ها در نحوه اجرای «آیین‌نامه اجرایی توسعه، تسهیل و ارتقاء فعالیت‌های تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان» در برخی واحدهای دانشگاهی، که وحدت رویه و حمایت یکپارچه از تشکل‌ها را تحت تأثیر قرار داده است.

بر این اساس، استدعا داریم مقرر فرمایید تا پیش از ۱۶ آذر، فرصت ملاقاتی حضوری جهت بررسی وضعیت و ارائه گزارشی از دغدغه‌ها و برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی استان، در محضر حضرتعالی و اعضای محترم هیئت نظارت استان فراهم گردد.
 این دیدار می‌تواند زمینه‌ساز رفع موانع، هم‌افزایی بیشتر و هموار شدن مسیر برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های آتی، به ویژه در مناسبت‌های پیش‌رو باشد.
بدیهی است که حمایت و پشتیبانی هیئت نظارت استان، نه تنها به عنوان تکلیفی قانونی، بلکه به مثابه پشتوانه‌ای روحیه‌بخش و ضامنی برای ارتقای کیفیت و انسجام فعالیت‌های فرهنگی در سطح استان خواهد بود.

فهرست امضاء کنندگان:

۱- جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب 
۲- جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران شمال 
۳- جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز 
۴- انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز
۵- انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب 
۶- انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکی
۷- انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد واحد شهر قدس
۸- انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد واحد دماوند
۹- تشکل صدرا دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی (ره)
۱۰- مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران شرق
۱۱- مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد پرند
۱۲- مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران غرب
۱۳ - مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل: جنبش دانشجویی نباید نیروی منفعل منتظر فرمان باشد
+فیلم| موسوی: دانشجویان، پیشتازان تحلیل و پاسخ‌های چندوجهی هستند
+فیلم| جان نثاری: پرهیز از سیاست‌زدگی، ضامن پویایی جنبش دانشجویی است
کفش مناسب دانشگاه و استایل دانشجویی
تمام روش های استعلام نمره منفی گواهینامه
هوا در صنعت؛‌ صنایع مختلف چگونه از هوا به نفع خود استفاده میکنند؟
دستیار هوش مصنوعی کانوا چندزبانه شد: ۱۶ زبان جدید، بی‌نهایت امکان
مقایسه دانشگاه مدیپول با باهچه‌شهیر و آیدین در ۲۰۲۵
از قطعه ناسازگار خودرو چینی خسته شدی؟ آوتار جلوی اشتباه بعدیتو می‌گیره!
هشدار به مادران باردار، حتی بوی غذای چرب هم برای جنین مضر است!
آیا دوران طلایی شیبا اینو رو به پایان است؟ راهنمای تصمیم‌گیری برای فروش یا نگهداری
چگونه لکه داروی مایع خشک شده روی فرش را از بین ببریم؟
از کارمزد پایین تا برداشت راحت؛ تجربه من از کار با صرافی ال بانک
ثبت‌نام داوطلبان ورود به جامعة الزهرا (س) از ۱۶ آذر
لیست بهترین متخصصین ارتودنسی نجف آباد
۶ شرکت برتر سئو در مشهد
خرید سیم و کابل به قیمت عمده + معرفی بهترین برند
گلو درد بعد از کشیدن دندان عقل
مسئولان در روز دانشجو به کدام دانشگاه می‌روند؟
معنی spin در ماشین لباسشویی چیست؟
آزمون استخدامی کارکنان اداری قوه قضائیه برای محاکم صلح برگزار شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top